104 основно училище "Захари Стоянов"

Една добра традиция с модерно звучене

Първо място на турнира по тенис

momchil

На 7 юни Момчил  Стефанов Велев – ученик от IIг клас( вече IIIг), спечели първо място на турнира по тенис „Славия Оупън“ във възрастова група до 13 години.

Поздравления за победителя!

Ева Динева Митева

С гордост известяваме за успеха на Ева Динева Митева, ученичка от 6.г клас на нашето училище, която спечели 2. място на престижния Международен културен форум" Велики Преслав - история на цял един народ". Нейната творба бе отличена сред стотици други в конкурс за художествени творби-живопис. Пожелаваме и да продължи вдъхновено да твори и пожъне бъдещи успехи!

kd1 kd2
kd3

Георги Младенов - 1.г клас

В края на I срок Георги вече има три медала от математически състезания.

Сребърен медал от Софийски математически турнир, Златен от „Иван Салабашев“ и отново златен от Коледно Математическо Състезание.

gm3
gm2

Явор Росенов Георгиев

Явор Росенов Георгиев – ученик от 4 „в“ клас се класира на второ място на състезанието по математика „Европейско кенгуру“ и предстои да се яви на Националното състезание на 01.06.2019 г. Успех!

a1
a2

 

Поводи да се гордеем!

 

Филип Михайловот 2.в клас е участвал в международен турнир  в Скопие по плуване с отбори от България, Македония, Сърбия, Албания, Косово. Във възрастовата група на 7-годишните момчета е  спечелил златни медала - гръб, делфин, бруст и за първи пат купа за цялостно отлично представяне.

         nnj
Nagrada Eva 1

В организирания от БКДМП конкурс за детска рисунка „Моята Любима Мебел“ се включиха над 720 участници от цялата страна и показаха своята представа за домашен уют и въображение. В този конкурс Ева Митева от 4.г клас се класира на  второ място.

Поздравления!