104 основно училище "Захари Стоянов"

Една добра традиция с модерно звучене

104ou

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 Столична община, дирекция Превенция, интеграция, спорт и туризъм" в партньорство с ЦПЛР СШ-София и Национални спортни федерация организират Програма „ВАКАНЦИЯ".

Инициативата е свързана с предстоящата лятна ваканция и включва свободен и безплатен достъп до разнообразни занимания по 11 вида спорт, както и други занимания по интереси за периода от 3 юни до 12 юли. включително. Предназначена е за деца и ученици от 5 до 18 години.

Дейностите ще се провеждат на терените на Спортна София 2000, Спортен комплекс Зона Б-5 / Парк „Възраждане"/; зала „ Триадица; басейни на ЦПЛР Спортна школа „София"; Южен парк; ЦПЛР Център за изкуства и образование „София" /филиал Надежда/ и др.

Официалното откриване на Програмата ще бъде на 3 юни /понеделник/ 2019 година от 10.00 часа на Спортен комплекс „Зона Б-5". парк „Възраждане" с детски фестивал „Баба и внуче"

Повече информация за дати, часове, заявки за участие и лица за контакт може да намерите в приложената програма, както и на официалния портат на Столична община -Спорт и младежки дейности/Програма Ваканция.